Home  /  AS_auto

 
D E T A L J I  programa AS_auto  

Sve potrebne informacije i dodatne upute za instalaciju prikazat će se kod postupka instalacije.
Upute za korištenje programa su u datotekama na ovim linkovima i u samom programu u 'Pomoći', a nalazit će se i na vašem PC-u u instalacijskom folderu (C:\AS_auto\).
"Instaliranje Access Runtime.pdf"   &   "Instalacija FISKAL certifikata.pdf"

Nakon što pročitate navedene upute i instalirate program, te se upoznate s njegovim funkcijama, a proučite i upute u programovoj 'Pomoći', za eventualne specifične nepoznanice kontaktirajte nas. Preferiramo prvenstveno e-mail kontakt.

Pišite na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

Ako ćete nakon testiranja biti zadovoljni programom i njegovim mogućnostima, možete nam se javiti za 'punu' verziju (bez ograničenja u upisu podataka). Poslat ćemo vam neobvezujuću Ponudu/predračun za licencirano korištenje programa AS_auto v1.2

Cijena programa: 1.690,oo kn  *   + pdv.

 * Ova cijena (koja je bitno manja u odnosu na cijene drugih takvih sličnih programa), odnosi se na navedeni program takav kakav je  'as is'.

Down1


Download programa omogućen je reg. korisnicima, te ako još niste naš korisnik, molimo da se registrirate na slijedećoj stranici.

Po posebnom dogovoru (cijeni) moguće je doraditi dodatne/drugačije potrebne podatke i funkcionalnosti programa. U te dodatne zahvate ubraja se i naša podrška/support za konfiguriranje programa: fiskalizacija, Nova godina i sl., koji se tada u pravilu izvodi online (TeamViewer).