Home  /  Info / podaci  /  Registrirajte se, zašto ?

Vašom prijavom (registracijom) na ove stranice, (sa ispravnim traženim podacima) uvrstit ćete se u naše REGISTRIRANE korisnike.

Nakon aktivacije, omogućit će vam se dostup do stranica s posebnim / dodatnim podacima o ponuđenim proizvodima i uslugama, posebno predviđenih za poslovne partnere, tvrtke i moguće kupce istih, dijelom cjenika, primitkom e-mail novosti, ...
Napomena: Cijene za sve artikle nisu unijete jer kod nekih artikala zavise od puno faktora. Za te artikle molimo da ispunite upit na samoj stranici dotičnog proizvoda ili pošaljete što opširniji i detaljniji Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript upit.

Sama registracija za vas ne predstavlja nikakv gubitak niti materijalnu (financijsku) ili kakvu drugu obavezu. Vaši podaci će se štititi od bilo kakve objave ili korištenja izvan naše tvrtke.
Registrirani korisnik može u bilo kojem trenutku zahtjevati prestanak tj. brisanje svojeg korisničkog računa. To može napraviti tako da pošalje svoj zahtjev na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

Internet stranice sadrže informacije o proizvodima partnera - proizvođača, kao i o našim proizvodima i uslugama. Podatke, slike i ilustracije za proizvode preuzimamo od proizvođača. Nastojimo da te informacije budu točne i ažurne, ali se ograđujemo od mogućih pogrešaka u objavljenim informacijama.

 

Fotografije i prikazi (skice) na ovim stranicama ne moraju potpuno odgovarati proizvodima koji se u stvarnosti mogu nešto razlikovati od prikazanih. Neke fotografije mogu biti tipske za određeni tip proizvoda. Ukoliko traženi proizvod značajno odstupa od proizvoda određenih karakteristika Info digital d.o.o. će kupca - korisnika o tome obavijestiti i postupiti prema dogovoru.
Svi proizvodi ponuđeni na ovim stranicama pokriveni su jamstvenim uvjetima proizvođača. Info digital d.o.o. posluje potpuno u skladu s važećim propisima Republike Hrvatske.